Love letter

Si in romaneste, Scrisoare din Dragoste. Da, dragoste este ce vreau sa pun eu in aceasta scrisoare. Toata dragostea care s-a nascut in ultimul timp pentru tine vreau sa o exprim si imprim aici pentru tine.

Adevarul este ca era demult dragostea asta. Doar ca eram prea inocenti si tineri ca sa ne dam seama sau sa ne gandim la asa ceva. Dar acum, noptile albe in care ma gandesc numai la tine dovedesc ca este ceva mai mult decat prietenie. Intre noi observ ca este iubire.  Cand ne plimbam linistiti amandoi si vorbeam,era iubire. Acum, iti cer voie sa iti arat ca din aceasta relatie pe care o avem, noi, impreuna, putem gasi fericirea. Eu vreau sa te fac pe tine fericita,si daca si tu vrei (atat sa fii fericita,dar si sa ma vezi pe mine fericit), atunci este excelent, putem sa fim impreuna oficial, si sa continuam aceasta relatie minunata de iubire.

Scrisoarea aceasta vine cu un trandafir desenat, nu cu unul cumparat, pentru ca stii ca orice iti ofer,este din inima. Nu este fara un trandafir real scrisoarea din vina crizei asteia, ci doar din cauza mea, pentru ca am vrut sa ma gandesc la tine, si in acest timp cat l-am desenat, m-am gandit la tine destul. De fapt ,nici nu este un trandafir, este o lalea (din cauza entuziasmului ce il am acum, cand vorbesc pentru prima data de aceste sentimente si cu tine,vorbesc din impuls si cu nerabdare….nerabdarea de a te vedea o data, si a iti vedea parerea despre marturisirea din aceasta scrisoare, am si incurcat borcanele….borcanele cu flori, trandafirii cu lalelele).

Pana la o noua revedere, ma bucur ca ti-am dat ceva de gandit si tie, si nu uita, P9 te place si te iubeste, chiar daca te cunoaste tare tare, cu bune si cu rele,de altfel, cum si tu ma cunosti. Nu vreau sa ma imaginez fara tine, si de aceea, sa stii, te chem acum la mine…

Kisses from P9VideoMYC20508

https://i0.wp.com/super-blog.eu/wp-content/uploads/Sapte-povesti.jpg

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2013. Si pentru Ea.

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: