Primul post, primul banc…..original.

Pentru primul post ma gandeam sa postez ceva actual,  asa că postez ceva ce s-o născut în mintea mea aseara…deci… îi dau drumul…la acel ceva.

Cică o femeie rromă merge miercurea în piață pentru ca era mare târg, să cumpere una alta și ea,ca să aibă ce să vândă, ca deh, era și dânsa o mare mică antreprenoare.

Se oprește doamna cu pricina la o masă unde vede scris ”Jachete de piele- 2 la preț de una”. Foarte fericită, se înțelege cu vânzătoarea și cumpară la ofertă….ofertă promotională+ oferta din negociere.  Intre timp,cainele vânzătoarei tot sarea să-l atace pe cainele doamnei noastre….adica a cui o fii……și doamna ,vazând ca vânzătoarea are de vânzare și zgarde de caini, o întreabă pe aceasta cu toată seriozitatea:

-Auziți, daca îmi dați două zgarde de caini la preț de una, îi dau una cainelui dumneavoastra (una zgarda ,nu una bucată), cai tare prăpadit nerușinatul…… Vânzătoarea chiar acceptă această promoție, iar batrâna plecă acasă crezând ca a facut 2 afaceri bune….

Morala ce se desprinde de aici…..Nu intotdeauna ceea ce pare o ofertă ,chiar e o ofertă.

  1. #1 by patzanie9 on 6 ianuarie 2012 - 6:31 pm

  2. #2 by Zamfir POP on 9 ianuarie 2012 - 9:31 pm

    Va trebui să te hotărăşti şi, dacă vrei să ai un blog serios, citeşte seria de postări Dragă Ucenicule de pe blogurile mele. Ultima este: http://zamfirpop.com/blog/2012/01/07/draga-ucenicule-n1
    Spor la … succesuri!

    • #3 by patzanie9 on 9 ianuarie 2012 - 11:00 pm

      Gata hotarât…..îi dăm înainte. Doar cu unele îmbunătățiri asupra formatului acestui blog….. în ce privesc aspecte vizuale…meniuri….pagini…

Lasă un comentariu